Huur Photizo Vetcare

Huur

 

Vanaf nu is het mogelijk om de Photizo Vetcare voor een korte of een wat langere tijd bij ons te huren.

 

Onderstaande de tarieven en de huurvoorwaarden.


Huurtarieven:

Huurprijs per week € 30,00 incl. BTW.
Borg, eenmalig € 150,00 incl. BTW.


De borg wordt na einde huurtijd en het retourneren van de Photizo Vetcare aan u teruggestort.

Huurvoorwaarden:

 

Door een bestelling voor te plaatsen en te bevestigen, ga je akkoord met de huurvoorwaarden, zoals hieronder beschreven. Heb je vragen over onze huurvoorwaarden, neem dan contact met ons op vóórdat je je bestelling afrondt.

 

Huurperiode

De huurperiode begint op de dag dat het product wordt afgeleverd en klaar is om af te halen op een Pakketpunt – dan wel op de dag dat het product op je adres wordt afgeleverd.

Het pakket moet uiterlijk de dag ná de laatste huur dag worden teruggestuurd naar U-P Horsebalance. Dit betekent dat je het product uiterlijk moet verzenden:

- bij huur van 1 week - op dag 8

- bij huur van 2 weken - op dag 15

- bij huur van 3 weken - op dag 22

 

De huurder betaalt altijd verzendkosten, zowel om het product te kunnen laten bezorgen, als voor het retourneren naar U-P Horsebalance. Het product wordt geleverd incl. alle benodigde accessoires en een handleiding voor juist gebruik van het product.

 

Borg

De borg wordt terugbetaald wanneer het product op tijd, in schone staat en volledig operatief wordt ingeleverd bij U-P Horsebalance.

Bij te late retournering na afloop van de huurperiode, wordt een overeenkomstig bedrag verrekend met de waarborgsom.

Is het product niet correct schoongemaakt bij retour, wordt er 20,- euro verrekend met de waarborgsom.

Bij ontbrekende accessoires wordt een bedrag gelijk aan de aanschafprijs van dat betreffende accessoire verrekend met de waarborgsom.

 

Gebruik en gebruiksaanwijzing

De huurder is verantwoordelijk voor zorgvuldig lezen en opvolgen van de gebruiksinstructies vóórdat het product in gebruik wordt genomen, om onnodige slijtage of schade aan het product te voorkomen. Instructies voor gebruik in het Nederlands worden meegeleverd met het product.

 

Aansprakelijkheid

Het product is niet verzekerd en daarom wordt de huurder aansprakelijk gesteld voor eventuele schade. Schade aan het product wordt beoordeeld door een professionele reparateur (meestal gedekt door de verzekering van de huurder).

 

De verhuurder kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig persoonlijk – dan wel paardenletsel en/of voor ongevallen die door verkeerd gebruik van het product kunnen ontstaan.