Photizo Vetcare

 

De Photizo Vetcare is een compacte, oplaadbare handheld, die ontwikkeld is voor het gebruik van lichttherapie. De bewezen genezende werking van rood en infrarood licht op specifieke golflengten en frequenties activeren de mitochondriën in de cellen van het lichaam en maken een stofje aan dat ATP heet.

ATP heeft een aantal positieve eigenschappen. De twee belangrijkste zijn, dat het de cel pomp aanzet en dat het een signaal geeft aan de cel, zodat deze weet wat hij moet gaan doen. Dit proces heet fotobiostimulatie.

De Photizo Vetcare is zeer geschikt voor de behandeling van chronische pijn en ontstekingsaandoeningen. Het stimuleert genezing, verlicht pijn, kalmeert spierspasmen, verhoogt de bloedsomloop en verwijdert afvalstoffen.

De lichttherapie handheld is makkelijk in gebruik, Met één druk op de knop geeft de Photizo Vetcare een voorgeprogrammeerde effectieve dosis therapeutisch licht.

 

De Photizo Vetcare is zeer geschikt voor de behandeling van o.a.:

 • Wond- en littekenbehandeling (denk hierbij aan bijvoorbeeld kapotte mondhoeken);
 • Hotspots;
 • Pezen, gewrichtsbanden en gewrichtsblessures;
 • Rug- en nekklachten;
 • Verminderen van de ontstekingsreactie;
 • Pijnverlichting;
 • Verminderen van zwelling.

Gebruik:

Druk, indien mogelijk, de LED-kop van de Photizo Vetcare zachtjes op de te behandelen plek (vocht en bloed absorberen het licht).

 1. Start van de behandeling: 1x per dag, 7 dagen achtereen.
  Voor de behandeling van een groter oppervlakte, de LED-kop verplaatsen en de behandeling herhalen.
 2. Gebruik Photizo Vetcare na 7 dagen: 2 tot 3x per week naar behoefte herhalen. Voor de behandeling van een groter oppervlakte, de LED-kop verplaatsen en de behandeling herhalen.

De Photizo Vetcare is ondersteunend en vervangt geen medicatie. Het apparaat is zowel geschikt voor grote als kleine dieren. De Photizo is een behandelaar ondersteunende Lichttherapie handheld voor thuisgebruik en niet te vergelijken met een High Power Laser.